Юридична компанія «ПІК»

ЗГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Я, (надалі «Клієнт»), виступаючи в якості суб’єкта персональних даних, надаю Товариству з обмеженою відповідальністю «ЮК ПІК» (надалі «Товариство»):

  1. Згоду на обробку Товариством моїх персональних даних, тобто вчинення таких дій: збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, розповсюдження (у тому числі передачу), знеособлення, блокування, знищення персональних даних з наступною метою:
  • прийняття Товариством рішення щодо виконання послуг;
  • надання мені пропозицій продуктів і послуг Товариства;
  • надання мені знижок і пільгових умов надання послуг;
  • аналіз моїх даних та моє обслуговування як Клієнта Товариства;
  • просування послуг Товариства;
  • отримання мною фінансової інформації;
  • з іншою метою, що не суперечить Закону України «Про захист персональних даних» (надалі «Закон»).
  1. Перелік персональних даних, на обробку яких я надаю згоду:
  • прізвище, ім’я та по батькові;
  • ідентифікаційний номер платника податків та паспортні дані;
  • номер мобільного телефону;
  • адреса електронної пошти;
  • інша інформація, що надається мною Товариству та підпадає під визначення персональних даних.
  1. Обсяг та зміст персональних даних, що підлягають обробці Товариством визначається відповідно до Закону.
  2. Фактом погодження та надання цієї Згоди є проставлення мною відмітки у електронній формі під цією Згодою, що є підтвердженням того, що я, як суб’єкт персональних даних, надаю Товариство з обмеженою відповідальністю «ЮК ПІК» згоду на обробку та використання своїх персональних даних беззастережно і без обмежень відповідно до вимог Закону. У процесі обробки Товариство має право передавати отримані персональні дані третім особам (включаючи, але не обмежуючись, бюро кредитних історій, банківським установам, фінансовим установам, органам державної влади, операторам мобільного зв’язку, будь-яким третім особам, з якими Товариство перебуває в договірних відносинах або може в них увійти в майбутньому), за умови дотримання такими третіми особами конфіденційності та безпеки Персональних даних.
  3. Товариство здійснюватиме обробку Персональних даних з використанням засобів автоматизації, а також без використання таких засобів.
  4. Згода на обробку персональних даних надається строком на 5 (п’ять) років з дати її надання, або на інший строк, якщо такий передбачений законодавством.
  5. Підтверджую, що я проінформований (а) про свої права як суб’єкта персональних даних, визначених Законом України «Про захист персональних даних», метою обробки даних, а також про той факт, що мої персональні дані включені до бази персональних даних «Клієнти», власником якої є Товариство з обмеженою відповідальністю «ЮК ПІК» і, у зв’язку з цим, я не потребую подальшого письмового інформування про вказані вище обставини та інші дії, які можуть бути вчинені з моїми персональними даними.

ЗГОДА НА ОБРОБКУ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ ДАНИХ

Також надаю згоду на оброблення та передачу операторами мобільного зв’язку Товариству телекомунікаційних даних, зібраних стосовно номерів телефонів вказаних в заявці.

Реквізити:

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЮК ПІК» Місцезнаходження: Україна, 03035, місто Київ, пл.Солом’янська, будинок 2

Контактні телефони: +38 095 150 05 01; + 38 097 050 05 01

Код ЄДРПОУ 42387435

Аналітичний номер рахунку : 26004924870370.980

BAN UA 293204780000026004924870370

Валюта рахунку: гривня

Платник податків на спрощеній системі оподаткування, група 3, не платник ПДВ.



Залишити заявку

Постав запитання прямо зараз

ТОП ПУБЛІКАЦІЙ




Отзывы о нас в Google


    5 star review  Огромное спасибо юредической компании "ПІК" за помощь в решении проблемы. Юрист компании, Алёна Валериевна своей компетентностью произвела огромное впечатление. Вопрос решился в считанные часы. Всё было так быстро, и к тому же решение было самым удобным для меня. Очень, очень благодарна. Жалею что не обратилась к вам сразу. Могла с экономить и время и финансы. Ещё раз спасибо.

    thumb Надежда Слесаренко
    04.10.2021

    5 star review  Добрый день. Хочу выразить благодарность юристу Савельеву Алексею за грамотную юридическую помощь в решении вопросов. Быстро и квалифицированно решает вопросы с задолженностью по кредитам. Огромное спасибо!!! Рекомендую обращаться в компанию за помощью.

    thumb Галина Татаренко
    04.10.2021

    5 star review  Выражаю огромную благодарность компании "ПИК", особенно юристу, которая вела моё дело Анастасии. Помогла решить вопрос за неделю, который тянулся уже пол года. Развития, успеха Вам и компании. И благодарных клиентов, это лучшая оценка Вашей работе))

    thumb Дарья Прудникова
    01.10.2021

    5 star review  Хочу выразить огромную благодарность юристу Виктории за помощь в закрытии мфо. Результат был уже с первого дня сотрудничества. Буквально за месяц закрыли около 15 кредитов. Спасибо большое.

    thumb Анна Федорченко
    30.09.2021

    5 star review  Хочу поблагодарить компанию ПИК и юриста Елену. Столкнулся в феврале с внушительной проблемой (долги родственника в 11 МФО с шестизначной суммой только по телу кредитов), обратился за помощью в ПИК. Корректно определили тактику, затем закрыли вопросы последовательно и с минимальными потерями. Сегодня получили справку о закрытии финального 11го кредита. Искренне рекомендую и желаю успехов!

    thumb Роман Городовой
    19.08.2021

    5 star review  Хочу поблагодарить Олега Секрета за оказанную помощь. Наконец то наша семья освободилась от 2-х кредитов 2008 года. До обращения в компанию "Пик" обращались к нескольким юристам, но профессиональную помощь получили в "Пик". Желаем всех благ! Обязательно будем рекомендовать ваши услуги знакомым.

    thumb Юрий Нижник
    16.08.2021

    5 star review  Хочу выразить благодарность юристу ЮК ПИК Егору за грамотную, квалифицированную помощь в моём деле. Благодаря его опыту был достигнут положительный результат. Спасибо!

    thumb Светлана Дорошенко
    16.08.2021

    5 star review  Хочу выразить свою огромную благодарность компании ЮК ПИК и особенно Егору и Денису. Благодаря их опыту, высокому профессионализму, терпению и настойчивости они довели до конца и положительно завершили, как мне казалось уже безнадежным, мое дело. Если меня спросят, к какой юридической компании я рекомендовал бы обратиться за помощью - ЮК Пик.

    thumb Vasyl Albul
    25.07.2021
Коментарі
Залишити коментар
Заповніть форму
З Вами зв'яжеться експерт компанії "ПІК"


    Натискаючи кнопку «дізнатися» ви підтверджуєте свою згоду з офертою
    Оплатити послугу


    грн