Юридична компанія «ПІК»

Скарга в департамент захисту персональних даних

 

 

Законом України від 6 липня 2010 року Україна ратифікувала Конвенцію Ради Європи про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додатковий протокол до неї . Цим Україна взяла на себе зобов’язання забезпечити дотримання прав і свобод людини, зокрема , права на недоторканність приватного життя , передбаченого статтею 8 Конвенції про захист прав людини і основних свобод та гарантованого статтею 32 Конституції України .

 

Відповідно до статті 23 Закону України « Про захист персональних даних» у сфері захисту персональних даних Уповноважений має наступні повноваження:

 

  • Отримувати пропозиції , скарги та інші звернення фізичних та юридичних осіб з питань захисту персональних даних та приймати рішення за результатами їх розгляду;
  • Проводити на підставі звернень або за власною ініціативою виїзні та невиїзді , планові , позапланові перевірки власників або розпорядників персональних даних у порядку , визначеному Уповноваженим , із забезпеченням відповідно до закону доступу до приміщень , де здійснюється обробка персональних даних;
  • Одержувати на свою вимогу і мати доступ до будь-якої інформації (документів ) власників або розпорядників персональних даних , які необхідні для здійснення контролю за забезпеченням захисту персональних даних , в тому числі доступ до персональних даних , відповідних баз даних або картотек , інформації з обмеженим доступом;
  • Затверджувати нормативно – правові акти у сфері захисту персональних даних у випадках , передбачених цим Законом;
  • За підсумками перевірки , розгляду звернення видавати обов’язкові для виконання вимоги ( приписи) про запобігання або усунення порушень законодавства про захист персональних даних , в тому числі щодо зміни , видалення або знищення персональних даних , забезпечення доступу до них , надання або заборони їх надання третій особі , зупинення або припинення обробки персональних даних.

 

Вартість заяви – 99 грн.

 

Дізнатись докладніше:

 

Тисніть по номеру: (097) 050 05 01 або (095) 150 05 01

 

* Послуга є платною, з цінами на послуги Ви можете ознайомитися на сайті компанії, у розділі: Ціни на послуги.

 

** Написати скаргу.Увага! Клієнтам заключившим договір з адвокатом юридичної компанії «ПІК», доступно 1(одна) безкоштовна заяви. Кожна наступна заява, оплачуються додатково згідно прайсу компанії в розділі: Ціни на послуги.

 

BestCredit (https://best-credit.com.ua/) – Написати скаргу

Cashberry (https://cashberry.com.ua/) – Написати скаргу

CashMe (https://cashme.ua/) – Написати скаргу

CashUp (https://cashup.com.ua/) – Написати скаргу

CashYou (https://cashyou.ua/) – Написати скаргу

Ccloan (https://www.ccloan.ua/ua/) – Написати скаргу

CreditKasa (https://creditcasa.com.ua/ru/) – Написати скаргу

CreditPlus (https://creditplus.ua/) – Написати скаргу

CreditUP (https://creditup.com.ua/) – Написати скаргу

Dinero (https://www.dinero.ua/) – Написати скаргу

Finhub (https://finhub.ua/) – Написати скаргу

FinX (https://finx.com.ua/) – Написати скаргу

Miloan (https://miloan.ua/) – Написати скаргу

MoneyBoom (https://moneyboom.ua/) – Написати скаргу

MyСredit (https://mycredit.ua/ru/) – Написати скаргу

Pozichka (https://pozichka.ua/) – Написати скаргу

pozika.com.ua (https://pozika.com.ua/) – Написати скаргу

SOS Credit (https://soscredit.ua/ru) – Написати скаргу

iCredit (http://www.icredit.ua/) – Написати скаргу

АлексКредит (https://alexcredit.ua/) – Написати скаргу

Бистрозайм (https://bistrozaim.ua/) – Написати скаргу

Бізнес Позика (https://bizpozyka.com/) – Написати скаргу

Ваша Готівочка (https://vashagotivochka.ua/) – Написати скаргу

Global Credit (https://globalcredit.ua/) – Написати скаргу

Gofingo (https://www.gofingo.com.ua/) – Написати скаргу

Гроші Всім (https://groshivsim.com/) – Написати скаргу

Экспресс Кредит (http://www.express-credit.com.ua/ru) – Написати скаргу

Експрес Фінанс (https://expressfinance.com.ua/ru/) – Написати скаргу

Є Гроші (https://e-groshi.com/) – Написати скаргу

Євро Гроші (https://eurogroshi.com.ua/) – Написати скаргу

Заплатка (https://zaplatka.ua/uk) – Написати скаргу

Капуста у кишені (https://ikapusta.com.ua/) – Написати скаргу

Качай Гроші (https://kachay.com.ua/) – Написати скаргу

Сashinsky (https://cashinsky.ua/ru/) – Написати скаргу

Cashpoint (https://cashpoint.ua/) – Написати скаргу

KLT Credit (https://kltcredit.ua/) – Написати скаргу

Компаньон Финанс (https://kf.ua/ru/) – Написати скаргу

Credit365 (https://credit365.ua/ru) – Написати скаргу

КредитКафе (https://creditcafe.com.ua/) – Написати скаргу

КредитМаркет (https://kreditmarket.ua/) – Написати скаргу

Кредитна спілка «ЗаРаЗ» (https://zaraz.org.ua/) – Написати скаргу

Кредитна спілка «Сімейна позика» (http://dobrigroshi.com/) – Написати скаргу

Кредитон (https://www.crediton.ua/ru) – Написати скаргу

MyWallet (https://mywallet.ua/) – Написати скаргу

Moneyveo (https://moneyveo.ua/) – Написати скаргу

Money4you (https://money4you.com.ua/) – Написати скаргу

MicroCash (https://microcash.com.ua/) – Написати скаргу

Мікрокредит (https://microcredit.ua/) – Написати скаргу

Море Грошей (https://mgroshi.com.ua/) – Написати скаргу

Позичайко (https://pozychayko.com/) – Написати скаргу

Simple Money (https://smoney.com.ua/) – Написати скаргу

SlonCredit (https://sloncredit.com.ua/) – Написати скаргу

Твої Гроші (https://tvoigroshi.com.ua/) – Написати скаргу

TOP Credit (https://topcredit.ua/) – Написати скаргу

Ultracash (https://ultracash.ua/) – Написати скаргу

ФКС (https://fksm.com.ua/) – Написати скаргу

ШвидкоГроші (https://sgroshi.com.ua/) – Написати скаргу

ПростоГроші (https://prostogroshi.com.ua/) – Написати скаргу

Verocash (https://verocash.com.ua/ua) – Написати скаргу

Creditlife (https://creditlife.com.ua/) – Написати скаргу

Credit Lite (https://creditlite.com.ua/) – Написати скаргу

Cly (https://www.cly.com.ua/) – Написати скаргу

Cash2go (https://cash2go.com.ua/) – Написати скаргу

Monetka (https://monetka.ua/uk) – Написати скаргу

TopCash (https://topcash.com.ua/) – Написати скаргу

Smartiway (https://smartiway.com.ua/) – Написати скаргу

Swizo (https://swizo.com.ua/ua) – Написати скаргу

Loany (https://loany.com.ua/) – Написати скаргу

Credit7 (https://credit7.ua/) – Написати скаргу

Грошик (https://groshik.com/) – Написати скаргу

Forza24 (https://forza24.com.ua/ru/) – Написати скаргу

Groshi247 (https://groshi247.com/) – Написати скаргу

Mega Credit (https://megacredit.com.ua/) – Написати скаргу

Royallombard (https://royallombard.com.ua/) – Написати скаргу

Wow Credit (https://wowcredit.com.ua/ru/) – Написати скаргу

Ua Cash (https://uacash.credit/ru/) – Написати скаргу

Cash Mash (https://cashmash.com.ua/ru/) – Написати скаргу

Megagroshi (https://megagroshi.co.ua/) – Написати скаргу

StudentLoan (https://www.studentloan.com.ua/) – Написати скаргу

Нові кредити (https://novikredyty.com.ua/) – Написати скаргу

KoshelOk (https://koshelok.net/) – Написати скаргу

CreditNice (https://creditnice.com.ua/) – Написати скаргу

Ломбард Благо (https://blago.ua/) – Написати скаргу

Mister Money (https://www.mrmoney.com.ua/) – Написати скаргу

На Все (https://navse.com.ua/) – Написати скаргу

Centro Credit (https://centro.credit/) – Написати скаргу

Ощадкаса (https://oschadkasa.ua/) – Написати скаргу

CreditHouse (http://credithouse.com.ua/) – Написати скаргу

Well credit (https://wellcredit.net.ua/) – Написати скаргу

швидка готівочка (https://gotivochka.com.ua/) – Написати скаргу

PayPong (https://paypong.ua/) – Написати скаргу

Forza credit (https://forzacredit.com.ua/ru/) – Написати скаргу

E-cash (https://www.e-cash.com.ua/ru) – Написати скаргу

GloriaFin (https://gloriafin.com/) – Написати скаргу

eCredit (https://ecredit.in.ua/ru/) – Написати скаргу

швидко займ (https://shvydkozaim.ua/uk) – Написати скаргу

Тримай гроші (http://trymai-groshi.com.ua/kredit/) – Написати скаргу

Money Credit (https://money-credit.com.ua/) – Написати скаргу

Простозайм (https://prostozaim.ua/) – Написати скаргу



Залишити заявку

Постав запитання прямо зараз

ТОП ПУБЛІКАЦІЙ




Отзывы о нас в Google


    5 star review  Огромное спасибо юредической компании "ПІК" за помощь в решении проблемы. Юрист компании, Алёна Валериевна своей компетентностью произвела огромное впечатление. Вопрос решился в считанные часы. Всё было так быстро, и к тому же решение было самым удобным для меня. Очень, очень благодарна. Жалею что не обратилась к вам сразу. Могла с экономить и время и финансы. Ещё раз спасибо.

    thumb Надежда Слесаренко
    04.10.2021

    5 star review  Добрый день. Хочу выразить благодарность юристу Савельеву Алексею за грамотную юридическую помощь в решении вопросов. Быстро и квалифицированно решает вопросы с задолженностью по кредитам. Огромное спасибо!!! Рекомендую обращаться в компанию за помощью.

    thumb Галина Татаренко
    04.10.2021

    5 star review  Выражаю огромную благодарность компании "ПИК", особенно юристу, которая вела моё дело Анастасии. Помогла решить вопрос за неделю, который тянулся уже пол года. Развития, успеха Вам и компании. И благодарных клиентов, это лучшая оценка Вашей работе))

    thumb Дарья Прудникова
    01.10.2021

    5 star review  Хочу выразить огромную благодарность юристу Виктории за помощь в закрытии мфо. Результат был уже с первого дня сотрудничества. Буквально за месяц закрыли около 15 кредитов. Спасибо большое.

    thumb Анна Федорченко
    30.09.2021

    5 star review  Хочу поблагодарить компанию ПИК и юриста Елену. Столкнулся в феврале с внушительной проблемой (долги родственника в 11 МФО с шестизначной суммой только по телу кредитов), обратился за помощью в ПИК. Корректно определили тактику, затем закрыли вопросы последовательно и с минимальными потерями. Сегодня получили справку о закрытии финального 11го кредита. Искренне рекомендую и желаю успехов!

    thumb Роман Городовой
    19.08.2021

    5 star review  Хочу поблагодарить Олега Секрета за оказанную помощь. Наконец то наша семья освободилась от 2-х кредитов 2008 года. До обращения в компанию "Пик" обращались к нескольким юристам, но профессиональную помощь получили в "Пик". Желаем всех благ! Обязательно будем рекомендовать ваши услуги знакомым.

    thumb Юрий Нижник
    16.08.2021

    5 star review  Хочу выразить благодарность юристу ЮК ПИК Егору за грамотную, квалифицированную помощь в моём деле. Благодаря его опыту был достигнут положительный результат. Спасибо!

    thumb Светлана Дорошенко
    16.08.2021

    5 star review  Хочу выразить свою огромную благодарность компании ЮК ПИК и особенно Егору и Денису. Благодаря их опыту, высокому профессионализму, терпению и настойчивости они довели до конца и положительно завершили, как мне казалось уже безнадежным, мое дело. Если меня спросят, к какой юридической компании я рекомендовал бы обратиться за помощью - ЮК Пик.

    thumb Vasyl Albul
    25.07.2021
З Вами зв'яжеться експерт компанії "ПІК"


    Натискаючи кнопку «дізнатися» ви підтверджуєте свою згоду з офертою
    Оплатити послугу


    грн